• تاریخ: اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۶-۷:۵۸
  • شناسه خبر: 63268

آغاز برداشت انبه سبز در میناب+تصاویر

انبه سبز که به صورت خام خورده می شود چاشنی اصلی غذاهای تند جنوبی است و ترشی آن طعم منحصر به فردی دارد. ...

به گزارش میناب جنوب، انبه میوه ای گرمسیری است که در اردیبهشت به صورت سبز و نارس چیده می شود و زنان جنوبی از آن چندین نمونه ترشی درست می کنند.

ترشی انبه طعم خاصی دارد و در کنار غذاهای تند جنوبی می تواند وعده غذایی را به یادماندنی کند.

انتهای پیام/ز

لینک کوتاه:

نام:

ایمیل:

نظر: