• تاریخ: آذر ۱۷, ۱۳۹۴-۱:۴۴
  • شناسه خبر: 39499

بلاهایی که غذای چرب بر سر دستگاه گوارش می‌آورد

سرخ کردن موادغذایی علاوه بر بالا بردن چربی نامطلوب بدن مواد مغذی زیادی را از بدن دفع می‌کند. به گزارش پایگاه خبری تحلیلی میناب جنوب ،برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه و مشاور رژیم درمانی  با اشاره به مضراتی که غذاهای چرب برای سلامتی دارند، گفت: با توجه به این که هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی را ...

سرخ کردن موادغذایی علاوه بر بالا بردن چربی نامطلوب بدن مواد مغذی زیادی را از بدن دفع می‌کند.

3875165_101

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی میناب جنوب ،برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه و مشاور رژیم درمانی  با اشاره به مضراتی که غذاهای چرب برای سلامتی دارند، گفت: با توجه به این که هضم غذاهای چرب مدت زمان زیادی را طلب می‌کند افراد پس از مصرف این گونه غذاهای چرب احساس سنگینی در معده می‌کنند.

وی ادامه داد: همچنین از آنجایی که سرخ کردن مواد غذایی باعث می‌شود هضم جذب این مواد دچار اختلال شود و اکثر ویتامین‌ها، پروتئین‌ها، مواد معدنی و املاح و کربوهیدرات‌ها به درستی جذب نشده و دفع شدند.
این متخصص تغذیه از اثرات سوئی که غذاهای چرب بر روی سلامتی و اعصاب دارند گفت: با توجه به این که سرخ کردن مواد غذایی باعث دفع اکثر ویتامین‌ها از جمله ویتامین‌های گروه B و ویتامین C می‌شود و از آنجایی که این ویتامین‌ها بر سلامت اعصاب مؤثرند با از بین رفتن این ویتامین‌ها سلامت اعصاب به خطر می‌افتد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: به طور کلی چربی نامطلوب خون، چاقی و دیگر بیماری‌های مرتبط با چاقی در افراد می‌شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران
انتهای پیام/

لینک کوتاه:

نام:

ایمیل:

نظر: