• تاریخ: فروردین ۵, ۱۳۹۷-۱۴:۳۷
  • شناسه خبر: 70188

با اجراي طرح بسیج سلامت نوروزی؛

کشف ۴۵۰۰کیلو گرم مواد غذایی فاسد و پلمپ ۲۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در میناب

مدیر اداره شبکه بهداشت و درمان میناب ازکشف و معدوم سازی 4 هزار و 500 کیلوگرم مواد غذایی فاسد و پلمپ 22 مرکز تهیه و توزیع مدا غذایی در راستای اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در این شهرستان خبرداد. ...

محمد رضا حسینی ، مدیر اداره شبکه بهداشت و درمان شهرستان میناب  در گفت و گو با میناب جنوب از اجرای طرح بسیج سلامت  نوروزی و نظارت  و بازرسی های مستمر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در این شهرستان خبرداد و گفت: ۴ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در بازرسی های کارشناسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن بین راهی تا اولین روز از سال ۹۷ کشف و معدوم گردید .

دکتر حسینی افزود: در راستای نظارت بهداشتی مراکز فروش مواد غذایی در سطح شهرستان میناب و همچنین طرح تشدید بازرسین بهداشت محیط به منظور حساسیت عرضه مواد غذایی، تأمین سلامت مصرف کنندگان و ارتقای سطح بهداشتی محصولات بسته بندی مواد غذایی، بازرسین بهداشت محیط و حرفه ای به صورت مستمر مراکز عرضه کننده را پایش و رصد می کنند .

دکتر حسینی بر عملکرد سازمانی و نحوه خدمت رسانی به جمعیت تحت پوشش مراکز را مورد ارزیابی قرار داد و بر ارتقاء کیفیت مطللوب به مردم و بهبود شاخص های بهداشتی در سال جدید و خدمت رسانی به موقع و مطلوب به مسافران نوروزی تأکید کرد و گفت: شبکه بهداشت و درمان میناب از مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستای شهرستان در ایام تعطیلات نوروز، در آخرین روز از سال ۹۶ از واحدهای مختلف مراکز شهری و روستایی به صورت سرزده بازدید شد.

به گفته مدیر اداره شبکه بهداشت و درمان میناب هر ساله برنامه تشدید نظارت و بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن حساس و بین راهی در ساعات اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل در راستای کنترل عوامل محیطی و مشکلات بهداشتی، همچنین پیشگیری از بیماری های عفونی منتقله از آب و غذا توسط بازرسین بهداشت محیط طبق دستورالعمل لازم برنامه ریزی و اجرا می شود.

حسینی از شاخص ترین فعالیت های واحد بهداشت محیط، اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی نام برد و اظهار کرد: این طرح، توسط واحد بهداشت محیط با بسیج و همدلی بازرسین مجرب بهداشت محیط و امکانات و تجهیزات، از پانزدهم اسفندماه تا نیمه اول فروردین امسال با هدف حفظ و ارتقاء سطح سلامت شهروندان و مسافرین نوروزی و ارتقاء شاخص های بهداشتی مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن عمومی و بین راهی و به منظور پیشگیری از به خطر افتادن سلامت مردم در مناطق تحت پوشش شهرستان اجرا می شود.

دکتر حسینی افزود: از شروع طرح بسیج سلامت نوروزی تا اولین روز از سال جدید، تعداد یک هزار و ۳۸۱ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و مراکز عمومی و بین راهی و ۶۲۳ مورد کنترل کیفی آب مناطق مختلف شهرستان ،کشف و معدم سازی ۴ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد از نوع گوشت،سوسیس،کالباس و…، صدور ۱۳۶ مورد صدور اخطاریه، رسیدگی به ۵۵ فقره پرونده شکایات مردمی، پلمپ و تعطیلی ۲۲ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و ۱۶۸ مورد پرتابل مواد غذایی صنعتی و سنتی انجام شده است .

در اجرای طرح نظارتی و در راستای طرح تشدید بازرسی و نظارت مستمر بر واحدهای صنفی در ایام نوروز، ۲۲ واحد رستوران، ساندویچی ،قنادی، کیک پزی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی پس از صدور اخطاریه و پایان مهلت قانونی از سوی بازرسین بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان میناب تعطیل و غیر فعال گردید.

دکتر حسینی افزود: بازرسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان میناب با تشکیل اکیپ های ضربتی بازرسی و حضور کلیه کارشناسان فنی و مجرب و با استفاده از امکانات بازرسی و نمونه برداری و کنترل موادغذایی، اقدام به بازرسی ویژه و مستمر از اصناف و مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی نموده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، با آنان برخورد قانونی خواهند کرد.

وی خاطر نشان کرد: ارتقاء وضعیت بهداشت مواد غذایی و فردی برای بالا بردن سطح سلامت شهروندان یکی از اولویت های بهداشتی می باشد که گامی مهم جهت دستیابی به جامعه ای سالم خواهد بود .

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان میناب افزود: به منظور نظارت و کنترل بیشتر بر رعایت بهداشت و همکاری برون بخشی با سایر دستگاههای مانند دامپزشکی، اصناف، اداره اماکن، صنعت و معدن و تعزیرات با هدف رفع و اصلاح مشکلات و ساماندهی جهت ارتقاء سطح سلامت جامعه تعامل با سایر دستگاههای اجرایی و نظارتی شهرستان صورت گرفته است.

انتهای پیام/ز

لینک کوتاه:

نام:

ایمیل:

نظر: